Skilda världar




Igår ställde vi klockan på 07.30 för att komma upp och vara inne i malmö i hyfsad tid. Innan dess skulle vi ha hyrt släp och hämtat bänkskivorna i huset som vi skulle returnera. Klockan ringde och vi snoozade, något som nog alla gör. Klockan 08 gick vi upp så vi var inte ifrån stan förrän strax efter 09 tiden. Väl inne på Ikea möttes vi av ca 20 bilar, det kom som en chock. Ingen av oss har någonsin set färre folk där. Ikea brukar ju vara smockfullt men inte idag. Det var inte förrän vi kom fram till "retur och bytes" avdelningen som vi förstod att dem inte hade öppet än. Haha, vi som trodde att dem öppnade redan klockan 08, så där stod vi och trängdes tillsammans med de andra missnöjda kunderna som skulle
lämna tillbaka allt ifrån sittdynor till sängramar.




Vi fick nya bänkskivor och i rätt mått denna gången. Det blev svarta, snygg brytning med allt det vita i köket. Förutom garderob passade vi även på att köpa lite smått och gott till köket som bestick lådor, skärbrädor och salt&peppar kvarnar. Resten får vi ta nästa gång.


Nu bär det iväg till jobb... direkt när jag har slutat ska jag bege mig till huset och montera ihop garderoben. Det är fullt upp hela tiden. Torsdag, fredag, lördag, söndag - sen är det semster! :)
och då flyttar vi!


Ps. Vi såg en kändis på ikea. Kommer ni ihåg Ylva ur serien skilda världar. Hon var sig lik, fast äldre och mycket sliten.

Kommentarer
Postat av: Torsten

Det är bättre att vara lite dum i huvudet än att vara tom i huvudet.

Kram.

2009-07-09 @ 22:15:41
Postat av: Anonym

Köket ser supersnyggt ut soetnos. Ser fram emot en god frukost i huset sen när jag kommer hem i september. Nybakade scones, kan man beställa det? ;) Ser fram emot att se ert mästerverk. Puss och kram, saknar dig!

2009-07-13 @ 22:06:41
URL: http://emeliiejonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0