Sprid glädje!


Här kommer en till på Lenny, se och njut!



E, vad säger du om en Lenita film nästa gång? :P


Lille Lenny





Vad är bättre än att skratta?


you're every minute of my every day


Då var man inne på sin andra och sista semestervecka och jag längtar redan tills november-december. Planerna är att jag och T ska ut och resa då men det är fortfarande inte bokat, det kommer nog i dagarna. Såå underbar det ska bli!


Idag körde vi hela Malmö runt för att hitta något fint att sätta på väggarna i köket. (kakel/klinkers? Ja jag vet inte vilket som är vilket). Tillslut hittade vi något som föll oss båda två i smaken. Det är inte lätt att vara kräsen och få det precis som man vill ha det men denna gången hade vi tur. Det kommer bli lite färg skiftningar på plattorna i ljust, grått och svart. På måndag sätts det upp och jag hoppas att det kommer bli finfint ihop med den randiga fondväggen.


Kvällen spenderades hemma hos E tillsammans med M. Vi hade en riktigt mysig kväll med god dricka och många skratt. L förgyller vilken kväll som helst! Videoklipp kommer så småningom.

Efter att jag och E konstaterade att ingen av oss har något ätbart hemma (förutom en gammal yoghurt som gick ut den 26juni) så bestämde vi oss för att göra plats för "storhandling" på morgondagens lista. Det blir att stiga upp tidigt och därefter kommer några fina vänner förbi på en mysig frukost!


Nu ska jag hoppa i bingen.

Nattis


Som barn på nytt!




Ett skratt förlänger livet!

Veckan i bilder












SEMESTER!

Nu har jag fått igång vår telefon och internet så här kommer en liten uppdatering. Dagarna bara rinner iväg. Det har varit intensivt jobb den senaste tiden. Föregående vecka bestod mestadels av att montera ihop möbler och städa huset. Helgen var lugn och mysig med god middag och bowling.






Vilken underbar början på min semester - det firades hemma hos E efter en hel dags flyttning. Det blev massa kortspel, dricka, twister, Lenny och roliga youtubeklipp. Jag cyklade hem när det började bli ljust igen, närmare 05 tiden. Vaknade vid 09 imorse, pigg som en höna. :)


Nu har vi äntligen flyttat! För tillfället sitter jag ute i trädgården. Tänkte äta lite frukost men kom på mig själv när jag öppnade kylen att där inte finns något ätbart över huvudtaget. Jag hör ljudet av bilarna lite längre ner på vägen, tyvärr överröstar dem inte grannens radio som förtillfället spelar radio smf - dansband. Hur i hela friden ska jag stå ut?


Huset är helt upp och ner vänt. Här står saker överallt så dagens planer är väldigt strukturerade för att allt ska komma i sin ordning så snabbt som möjligt. Det blir tvättdag hela denna dag, när T kommer hem ska jag börja packa upp de sista lådorna som ska in i vitrinskåpet och sen ikväll ska vi försöka få soffan och de övriga möblerna på sin plats så vi inte behöver sova på golvet en natt till.








Living the dream


Skilda världar




Igår ställde vi klockan på 07.30 för att komma upp och vara inne i malmö i hyfsad tid. Innan dess skulle vi ha hyrt släp och hämtat bänkskivorna i huset som vi skulle returnera. Klockan ringde och vi snoozade, något som nog alla gör. Klockan 08 gick vi upp så vi var inte ifrån stan förrän strax efter 09 tiden. Väl inne på Ikea möttes vi av ca 20 bilar, det kom som en chock. Ingen av oss har någonsin set färre folk där. Ikea brukar ju vara smockfullt men inte idag. Det var inte förrän vi kom fram till "retur och bytes" avdelningen som vi förstod att dem inte hade öppet än. Haha, vi som trodde att dem öppnade redan klockan 08, så där stod vi och trängdes tillsammans med de andra missnöjda kunderna som skulle
lämna tillbaka allt ifrån sittdynor till sängramar.




Vi fick nya bänkskivor och i rätt mått denna gången. Det blev svarta, snygg brytning med allt det vita i köket. Förutom garderob passade vi även på att köpa lite smått och gott till köket som bestick lådor, skärbrädor och salt&peppar kvarnar. Resten får vi ta nästa gång.


Nu bär det iväg till jobb... direkt när jag har slutat ska jag bege mig till huset och montera ihop garderoben. Det är fullt upp hela tiden. Torsdag, fredag, lördag, söndag - sen är det semster! :)
och då flyttar vi!


Ps. Vi såg en kändis på ikea. Kommer ni ihåg Ylva ur serien skilda världar. Hon var sig lik, fast äldre och mycket sliten.

7e juni - en vecka sen vi fick huset


Nu är nästan hela köket på plats. Alla lådor är uppmonterade, vitvaror, dörrar och handtag är på på plats. Nu är det bara spishäll och diskhon som saknas. Bänkskiva ska vi ordna imorgon eftersom den vi beställde kom i helt fel mått - typiskt! Imorgon ska vi även kolla ut vilken mosaik vi vill ha.
Det kommer nog att bli något som matchar fondväggen och bryter den vita trenden.


Mamma har monterat ihop massa skåp.
Det finns nog inte mycket som min pappa inte kan. Här finslipar han på våra väggskåp.


Jag skruvar ihop lådor och E drar bort skyddsplast från fläkten

Tanken är att vi ska flytta på måndag. Jag är ledig hela dagen imorgon så då tänkte jag packa ihop det sista av köket, sen är det jobb hela veckan innan man går på semester. Jag E&E har 2 veckor tillsammans som vi har planerat väldigt väl så nu har nedräkningen börjat.
Tack för all hjälp idag tjejer!




Ami ville gärna vara med på foto :)


Sjöboden


Ska snart gå ner till bussen för att bege mig in till Malmö och jobba. Orkar inte köra bil och klydda med parkeringar. Efter sommaren kommer jag få några fasta tider där så det är jag glad över. Framtiden ser ljus ut (:




T målar köket




Fondvägg? Nejdå, bara lite grön fuktspärr där diskbänk och diskmaskin ska så




Ett litet smakprov på köket


Igår fick vi gjort en hel del i huset. Det är svårt att hjälpa till eftersom jag bara är ledig en dag i veckan men snart går jag på semester och då blir det andra bullar. Satt och byggde ihop de sista delarna av köket igår så idag blir det att montera upp det för pappas del - förväntansfull.


Kvällen avslutades med en god middag tillsammans med pappa och T nere i stan. Sommaren är gudomlig!


You make me smile!


Dagarna bara rusar förbi en.

Jag sitter här i lägenheten med 6 flytt kartonger framför mig. Imorgon måste jag fixa mer papper som jag kan linda runt alla ömtåliga saker, sen är det bara till att fortsätta packa.


Var i huset en stund efter jobbet. Mamma har börjat sätta ihop köksskåpen och köksgolvet är färdigmålat. Vitt ska resultatet bli. Målaren ska vara på plats på söndag så imorgon blir det till att inhandla färg till hela ovan våningen.
Därefter ska min "projekt fondvägg" förverkligas- längtar!

______________________________________________________

Jag har fortfarande inte badat en enda gång i år. Får vänta tills dessa sjukliga bassiluskerna försvunnit ur min kropp för nu börjar det bli riktigt hett. Det var god mat och fint sällskap på uteserveringen ikväll. Därefter blev vi som barn på nytt.
Åkte karuseller och kollade på pojkband. 







LIFE IS WONDERFUL
LINA


East first lane




Som taget ur Desperate Housewives. Vår gata påminner faktiskt lite om Wisteria Lane. Grannarna kommer och hälsar en välkommen, dock inte med bullkorgar men med ett leende och något i stil med "tveka inte om ni behöver socker, salt eller bara vill låna tidningen någon gång". Somliga verkar mystiska, "kanske har hon sin döde man i frysen" säger Stéphanie. Jag tror vi kommer stormtrivas!


Det blev frukost med Stéphanie och resten av familjen i trädgården idag, VÅR trädgård. Jag har fortfarande inte förstått. Nära och kära kommer och går, gratulationerna stormar in. Vänner som är nyfikna på hur vi kommer att få det - TACK! Det värmer att folk bryr sig.


Pappa och Tobias har att så i. De är så duktiga så. Idag har dem fått upp den nya väggen mellan köket och matrummet och börjar förbereda inför målningen.




I förmiddags kom köket, så nu är hela vardagsrumsgolvet fullt med kartonger och vitvaror.


 


Mamma grillar, Ebba älskar mina solglasögon och Anton är
sååhäär stark så han kan faktiskt hjälpa till att arbeta!



 


RSS 2.0